2015. szeptember 11., péntek

Hova tűntem?!

Hűha. Hát igen. Eltelt a nyár, már itt kopogtat az ősz a nyakunkon és már több hónapja életjelet sem adtam magamról. Nem feledkeztem meg az oldalról, elég sűrűn feljártam körülnézni. Mivel látom, hogy még így is látogatjátok az oldalt és olvasgatjátok a fejezeteket, úgy éreztem tartozom nektek egy kis magyarázattal. 
Az idei nyaram nagyon stresszes és kiborító volt. Július 23.-án megtudtam, hogy sikeresen felvételt nyertem az egyetemre. Ezután persze, nem könnyebbülhettem meg, mert az életem fenekestül felfordult. Az egyetem miatt el kellett itthonról költöznöm, ami nagyon sok idővel, pénzzel és stresszel járt.
Most elkezdődött a tanév, nagyon lelkes gólya vagyok igyekszem a legjobban kihasználni az egyetemi éveimet. 
Természetesen az írásról nem feledkeztem meg. Szeretném ezt a történetet folytatni, hiszen nagyon közel áll a szívemhez, rengeteget dolgoztam vele. De több idő kell. Jelenleg kész van a következő fejezet 85%-a, már csak néhány oldal kell a befejezéshez. Sajnálom, hogy ennyire elhanyagoltam az oldalt. Ígérem, nem tűnök el többet és folytatni fogom a sztorit, ha már voltatok olyan édesek és a drága időtöket töltöttétek azzal, hogy elkezdtétek elolvasni.
~Abbey <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése